Kampanjat

Kampanjat

KAMPANJAT TUOVAT TUOTTEET ESIIN
Tuomalla tuotteet esiin kampanjoiden avulla saat lisää tehoja myymälöistä. Tavoitteena on, että kuluttajat löytävät tuotteesi muiden joukosta ja ostavat sen.

Asiakkaiden tarpeiden ymmärtäminen on tärkeää lojaalien asiakkaiden saavuttamisen kannalta.

Kampanjoiden hallinnalla saavutetaan lisämyyntiä ja luodaan kuluttajille mahdollisuuksia löytää uusia itseään kiinnostavia tuotteita ja lisätä tuttujen tuotteiden ostamista.

Ota meihin yhteyttä

Tanja Kortelainen

Manager, Merchandising Services
+358 40 0960150
tanja.kortelainen@retail24.fi

Tanja Kortelainen

MenekinedistÄminen

Tuotteiden lanseeraukset

Uusien tuotteiden lanseeraus myymälässä on ensiarvoisen tärkeää, jotta myynti saadaan lentoon heti alusta alkaen.

Lue lisää

Myymälöiden rakennus

Myymälöiden rakennus oli se sitten uusi myymälä, uudelleen rakentaminen tai kokonaisvalatainen uudistus on aikaa ja osaamista vaativa ponnistus.

Lue lisää

Muut palvelut

RetailBlue tarjoaa myymälätoimintojen seurannan. Dokumentoimme tapahtuvan ja tarjoamme tosiasioihin perustuvan näkemyksen.
Ammattitaitoinen edustajakenttämme takaa parhaan mahdollisen myyntituloksen yrityksellenne. Myyntikierrokset räätälöidään yksilöllisesti yrityksenne näköisiksi, sekä tarpeidenne mukaiseksi.
Houkuttelevat hyllyt lisäävät kannattavuutta, siksi tuotteen näkyvyys ja saatavuus myymälöissä on ratkaisevin tekijä myynnin kasvun kannalta.
Me tarjoamme asiakkaillemme erilaisia tapoja tuotteiden tuomiseksi kuluttajan tietoisuuteen. Kanssamme onnistuvat sekä maistatukset, myyntiesittelyt, näytejaot että isommat tapahtumat. Räätälöimme jokaisen tapahtuman yhdessä asiakkaan kanssa.
Tarjoamme laajan valikoiman erilaisia dislaytä , messumateriaaleja ja shop-in -shop ratkaisuja.

Ole meihin yhteydessä

* Huolehdimme yllä olevaan lomakkeeseen antamistasi tiedoista, jotta voimme tarjota sinulle parhaan mahdollisen seurannan.

uk flagdanish flagfinnish flagswedish flagnorwegian flag

Ole meihin yhteydessä

* Huolehdimme yllä olevaan lomakkeeseen antamistasi tiedoista, jotta voimme tarjota sinulle parhaan mahdollisen seurannan.