Kampanjat

Kampanjat

KAMPANJAT TUOVAT TUOTTEET ESIIN
Tuomalla tuotteet esiin kampanjoiden avulla saat lisää tehoja myymälöistä. Tavoitteena on, että kuluttajat löytävät tuotteesi muiden joukosta ja ostavat sen.

Asiakkaiden tarpeiden ymmärtäminen on tärkeää lojaalien asiakkaiden saavuttamisen kannalta.

Kampanjoiden hallinnalla saavutetaan lisämyyntiä ja luodaan kuluttajille mahdollisuuksia löytää uusia itseään kiinnostavia tuotteita ja lisätä tuttujen tuotteiden ostamista.

 

Menekinedistämispalvelumme

Menekinedistäminen

Tuotteiden sijoittelulla myymälässä on valtava merkitys tuotteiden myynnille.

Täyden hyllyt myyvät todistetusti enemmän kuin vajaat.

 

LUE LISÄÄ MENEKINEDISTÄMISESTÄ

Hyllykuvien kontrolli

Tuotteen sijoittelu myymälässä on erittäin tärkeää. Onko tuote oikealla hyllyllä ja mikä sen sijainti hyllyssä on ratkaiseva tekijä myynnin suhteen.

Meillä on paljon tietotaitoa hyllyjen optimoinnista ja hyllykuvien mukaan toimimisesta.

Tuotteiden lanseeraukset

Uusien tuotteiden lanseeraus myymälässä on ensiarvoisen tärkeää, jotta myynti saadaan lentoon heti alusta alkaen.

Retail24 pystyy auttaamaan valtakunnallisissa lanseerauksissa ja saamaan tuotteet ja myymälämateriaalin myymälöihin hyvinkin nopeasti.

 

Myymälöiden rakennus

Myymälöiden rakennus oli se sitten uusi myymälä, uudelleen rakentaminen tai kokonaisvalatainen uudistus on aikaa ja osaamista vaativa ponnistus.

Meillä on kokemusta useista eri ketjuista ja myymälöistä ja pystymme auttamaan asiakkaitamme kaikenlaisissa myymälöiden rakentamisissa. Teemme tämän tehokkaasti ja laadukkaasti.

 

Muuta palvelut

ACTIVATION/DEMO

Me tarjoamme asiakkaillemme erilaisia tapoja tuotteiden tuomiseksi kuluttajan tietoisuuteen. Kanssamme onnistuvat sekä maistatukset, myyntiesittelyt, näytejaot että isommat tapahtumat. Räätälöimme jokaisen tapahtuman yhdessä asiakkaan kanssa.

Lue lisää

MENEKINEDISTÄMINEN

Houkuttelevat hyllyt lisäävät kannattavuutta, siksi tuotteen näkyvyys ja saatavuus myymälöissä on ratkaisevin tekijä myynnin kasvun kannalta.

Lue lisää

MYYNTI

Ammattitaitoinen edustajakenttämme takaa parhaan mahdollisen myyntituloksen yrityksellenne. Myyntikierrokset räätälöidään yksilöllisesti yrityksenne näköisiksi, sekä tarpeidenne mukaiseksi.

Lue lisää

POINT OF SALES MATERIALS

Tarjoamme laajan valikoiman erilaisia dislaytä , messumateriaaleja ja shop-in -shop ratkaisuja.

Lue lisää

TRACKER

RetailBlue tarjoaa myymälätoimintojen seurannan. Dokumentoimme tapahtuvan ja tarjoamme tosiasioihin perustuvan näkemyksen.

Lue lisää