Menekinedistäminen

RETAIL24 TARJOA SEURAAVAT PALVELUT SISÄLLÄ MENEKINEDISTÄMINEN:

  • Menekinedistys – Asiakkaiden lojaalisuus ja lisääntynyt myynti saavutetaan vain ymmärtämällä asiakkaiden tarpeita. Kaiken tekemisemme pitää lisätä arvoa ja olla kustannuksiaan arvokkaampaa. Tuotteiden sijoittelulla myymälässä on valtava merkitys tuotteiden myynnille. Täyden hyllyt myyvät todistetusti enemmän.
  • Kampanjarakennus / Tuotteiden lanseeraukset – Uusien tuotteiden lanseeraus myymälässä on ensiarvoisen tärkeää, jotta myynti saadaan lentoon heti alusta alkaen. Retail24 pystyy auttaamaan valtakunnallisissa lanseerauksissa ja saamaan tuotteet ja myymälämateriaalin myymälöihin hyvinkin nopeasti.
  • Hyllykuvien rakennus – Tuotteen sijoittelu myymälässä on erittäin tärkeää. Onko tuote oikealla korkeudella ja mikä sen sijainti hyllyssä on ratkaiseva tekijä myynnin suhteen. Meillä on paljon tietotaitoa hyllyjen optimoinnista ja hyllykuvien mukaan toimimisesta.
  • Mysteryshoppaus / Kuluttaja kyselyt – Mysteryshoppaus on tehokas tutkimusmenetelmä, jossa mysteryshoppaaja tekeytyy tutkimuksen tilanneen yrityksen puolesta asiakkaaksi ja tarkkailee ennalta sovittuja yksityiskohtia. Olemme tehneet mysteryshoppausta ravintoloissa, kahviloissa ja päivittäistavarakaupassa. Retail24 on saavuttanut erittäin hyviä tuloksia mysteryshoppauksessa. Meillä on erittäin kokeneita tekijöitä, jotka pystyvät keräämään hyödyllistä dataa käynneistä.
  • Myymälöiden rakennus – Myymälöiden rakennus oli se sitten uusi myymälä, uudelleen rakentaminen tai kokonaisvalatainen uudistus on aikaa ja osaamista vaativa ponnistus. Meillä on kokemusta useista eri ketjuista ja myymälöistä ja pystymme auttamaan asiakkaitamme kaikenlaisissa myymälöiden rakentamisissa. Teemme tämän tehokkaasti ja laadukkaasti.

KIINNOSTAVAT MYYMÄLÄT LISÄÄVÄT MYYNTIÄ
Menekinedistäminen pitää sisällään kaikki toimenpiteet, joilla saadaan kuluttajan huomio ja hänet ostamaan tuotteita.

Tavoitteemme on lisätä asiakkaidemme tuotteiden huomioarvoa ja sitä kautta lisätä myyntiä. Olemme erittäin ylpeitä menekinedistäjistämme ja meillä onkin Suomen kokenein kenttä.

Tehokas markkinointi lisää myyntiä, nostaa ostoskorin arvoa, luo tyytyväisempiä ja uskollisempia asiakkaita.

Menekinedistäminen on paljon muutakin kuin hyllyttämistä. Siihen kuuluu mm. kampanjoiden rakentamista, tilausehdotusten tekemistä ja hyllyremontteja.

 

/Menekinedistämispalvelumme

Menekinedistys

Asiakkaiden lojaalisuus ja lisääntynyt myynti saavutetaan vain ymmärtämällä asiakkaiden tarpeita.

Kaiken tekemisemme pitää lisätä arvoa ja olla kustannuksiaan arvokkaampaa.

Tuotteiden sijoittelulla myymälässä on valtava merkitys tuotteiden myynnille.

Täyden hyllyt myyvät todistetusti enemmän.

KATSO MUUTAMIA RATKAISUITAMME

Kampanjarakennus / Tuotteiden lanseeraukset

Uusien tuotteiden lanseeraus myymälässä on ensiarvoisen tärkeää, jotta myynti saadaan lentoon heti alusta alkaen.

Retail24 pystyy auttaamaan valtakunnallisissa lanseerauksissa ja saamaan tuotteet ja myymälämateriaalin myymälöihin hyvinkin nopeasti.

 

 

Hyllykuvien rakennus

Tuotteen sijoittelu myymälässä on erittäin tärkeää. Onko tuote oikealla korkeudella ja mikä sen sijainti hyllyssä on ratkaiseva tekijä myynnin suhteen.

Meillä on paljon tietotaitoa hyllyjen optimoinnista ja hyllykuvien mukaan toimimisesta.

 

 

Mysteryshoppaus / Kuluttaja kyselyt

Mysteryshoppaus on tehokas tutkimusmenetelmä, jossa mysteryshoppaaja tekeytyy tutkimuksen tilanneen yrityksen puolesta asiakkaaksi ja tarkkailee ennalta sovittuja yksityiskohtia. Olemme tehneet mysteryshoppausta ravintoloissa, kahviloissa ja päivittäistavarakaupassa.

Retail24 on saavuttanut erittäin hyviä tuloksia mysteryshoppauksessa. Meillä on erittäin kokeneita tekijöitä, jotka pystyvät keräämään hyödyllistä dataa käynneistä.

.

Myymälöiden rakennus

Myymälöiden rakennus oli se sitten uusi myymälä, uudelleen rakentaminen tai kokonaisvalatainen uudistus on aikaa ja osaamista vaativa ponnistus.

Meillä on kokemusta useista eri ketjuista ja myymälöistä ja pystymme auttamaan asiakkaitamme kaikenlaisissa myymälöiden rakentamisissa. Teemme tämän tehokkaasti ja laadukkaasti.

 

 

Muut palvelut

TRACKER

RetailBlue tarjoaa myymälätoimintojen seurannan. Dokumentoimme tapahtuvan ja tarjoamme tosiasioihin perustuvan näkemyksen.

Lue lisää

MYYNTI

Ammattitaitoinen edustajakenttämme takaa parhaan mahdollisen myyntituloksen yrityksellenne. Myyntikierrokset räätälöidään yksilöllisesti yrityksenne näköisiksi, sekä tarpeidenne mukaiseksi.

Lue lisää

ACTIVATION/DEMO

Me tarjoamme asiakkaillemme erilaisia tapoja tuotteiden tuomiseksi kuluttajan tietoisuuteen. Kanssamme onnistuvat sekä maistatukset, myyntiesittelyt, näytejaot että isommat tapahtumat. Räätälöimme jokaisen tapahtuman yhdessä asiakkaan kanssa.

Lue lisää

Ole meihin yhteydessä


    Säilytämme antamasi tiedot, jotta voimme tarjota sinulle parhaan mahdollisen seurannan.