Menekinedistäminen

KIINNOSTAVAT MYYMÄLÄT LISÄÄVÄT MYYNTIÄ
Menekinedistäminen pitää sisällään kaikki toimenpiteet, joilla saadaan kuluttajan huomio ja hänet ostamaan tuotteita.

Kampanjat

Tuomalla tuotteet esiin kampanjoiden avulla saat lisää tehoja myymälöistä. Tavoitteena on, että kuluttajat löytävät tuotteesi muiden joukosta ja ostavat sen.

Lue lisää

Tuotteiden lanseeraukset

Uusien tuotteiden lanseeraus myymälässä on ensiarvoisen tärkeää, jotta myynti saadaan lentoon heti alusta alkaen.

Lue lisää

Planogramkontrol

Hvordan en vare er placeret og udstillet er ikke tilfældigt og der findes mange tanker bag. Det at tilrettelægge varer og tilsikre perfekt eksponering er vigtigt for et øget salg.

Lue lisää

Nyhedsimplementering

Hurtig implementering på nyheder er afgørende for at få succes med en lancering af et nyt produkt.

Lue lisää

Myymälöiden rakennus

Myymälöiden rakennus oli se sitten uusi myymälä, uudelleen rakentaminen tai kokonaisvalatainen uudistus on aikaa ja osaamista vaativa ponnistus.

Lue lisää

Tavoitteemme on lisätä asiakkaidemme tuotteiden huomioarvoa ja sitä kautta lisätä myyntiä. Olemme erittäin ylpeitä menekinedistäjistämme ja meillä onkin Suomen kokenein kenttä.

Tehokas markkinointi lisää myyntiä, nostaa ostoskorin arvoa, luo tyytyväisempiä ja uskollisempia asiakkaita.

Menekinedistäminen on paljon muutakin kuin hyllyttämistä. Siihen kuuluu mm. kampanjoiden rakentamista, tilausehdotusten tekemistä ja hyllyremontteja.

Ota meihin yhteyttä

Tanja Kortelainen

Manager, Merchandising Services
+358 40 0960150
tanja.kortelainen@retail24.fi

Tanja Kortelainen

Muut palvelut

RetailBlue tarjoaa myymälätoimintojen seurannan. Dokumentoimme tapahtuvan ja tarjoamme tosiasioihin perustuvan näkemyksen.
Ammattitaitoinen edustajakenttämme takaa parhaan mahdollisen myyntituloksen yrityksellenne. Myyntikierrokset räätälöidään yksilöllisesti yrityksenne näköisiksi, sekä tarpeidenne mukaiseksi.
Me tarjoamme asiakkaillemme erilaisia tapoja tuotteiden tuomiseksi kuluttajan tietoisuuteen. Kanssamme onnistuvat sekä maistatukset, myyntiesittelyt, näytejaot että isommat tapahtumat. Räätälöimme jokaisen tapahtuman yhdessä asiakkaan kanssa.

Ole meihin yhteydessä

* Huolehdimme yllä olevaan lomakkeeseen antamistasi tiedoista, jotta voimme tarjota sinulle parhaan mahdollisen seurannan.

uk flagdanish flagfinnish flagswedish flagnorwegian flag

Ole meihin yhteydessä

* Huolehdimme yllä olevaan lomakkeeseen antamistasi tiedoista, jotta voimme tarjota sinulle parhaan mahdollisen seurannan.