Meistä

Meistä

Olemme päivittäistavarakaupan johtava asiantuntija Pohjoismaissa. Tarjoamme asiakkaillemme myyntipalveluita, menekinedistämistä, aktivointia ja POS materiaalinen suunnittelua ja toteutusta. Olemme ylpeitä tarjotessamme asiakkaidemme puolesta myymälärajapinnassa laadukasta, joustavaa ja intohimoista palvelua.

Retail24 perustettiin 2002 ja yritys toimii Suomessa, Norjassa, Ruotsissa, Tanskassa ja Islannissa työllistäen yli 1000 henkilöä. Tavoitteenamme on entisestään vahvistaa rooliamme johtavana palveluidemme tarjoajana Pohjoismaissa. Retail24:lle on tärkeää toimia vastuullisesti ja kehitämme jatkuvasti toimintojamme tämän turvaamiseksi.

Arvomme:

Joustavuus
Toimimme aina asiakkaiden tarpeiden mukaisesti ja läydämme joustavat tavat toimia. Olemme aina valmiit toimimaan tavalla joka tarjoaa parhaat ratkaisut.

Läsnäolo
Olemme aina valmiita auttamaan asiakkaitamme. Meidät saa helposti kiinni ja reagoimme aina asiakkaan tarpeiden mukaisesti ja toimimme välittömästi tilanteen mukaan.

Laatu
Laadukas tekeminen on toimintamme ytimessä. Kehitämme jatkuvasti tekemistämme ja olemme ylpeitä tyäntekijöidemme saavuttamasta korkeasta osaamistasosta.

Kustannustehokkuus
Tarjoamme asiakkaille aina mahdollisimman kustannustehokkaan toimintamallin. Räätälöimme asiakkaan tarpeen mukaan parhaan mahdollisen tavan toimia ja kykenemme tämän kautta toimimaan erittäin kustannustehokkaasti.

Tutustu työntekijöihimme

Yrityksemme sielu ovat mahtavat työntekijämme. Olemme haastatelleet muutamia heistä ja pääset tutustumaan heihin.

Pääset tästä tutustumaan työntekijöihimme.

Työskentele kanssamme

Etsimme aina päteviä työntekijöitä.

Tutustu tästä avoinna oleviin työpaikkoihin.

Voit myös lähettää meille avoimen työhakemuksen: toihin@retail24.fi

Löydä meidät

Osoite

Olarinluoma 7
02200 Espoo
Finland

+358 50 350 4645
info@retail24.fi

Ole meihin yhteydessä

* Huolehdimme yllä olevaan lomakkeeseen antamistasi tiedoista, jotta voimme tarjota sinulle parhaan mahdollisen seurannan.

uk flagdanish flagfinnish flagswedish flagnorwegian flag

Ole meihin yhteydessä

* Huolehdimme yllä olevaan lomakkeeseen antamistasi tiedoista, jotta voimme tarjota sinulle parhaan mahdollisen seurannan.