Brand Activation

LISÄÄ BRÄNDIN TUNNETTAVUUTTA JA MYYNTIÄ

Tuotteiden tunnetuksi tekeminen on muuttunut entistä haastavammaksi. Nykykuluttaja on entistä valveutuneempi ja haluaa tietoa tuotteesta ostopäätöksen tueksi. Asiakkaiden kohtaaminen ja tuotteiden maistattaminen ja testaaminen on entistä tärkeämpää. Haluamme olla mukana asiakkaidemme kanssa nostamassa tuotetietoisuutta ja tarjoamalla kuluttajille mielenkiintoisia kokemuksia ja tuotetietoutta.

Käytössämme on useita työkaluja joiden avulla saadaan kerättyä asiakaskokemuksia ja rekisteröityä keskustelua kuluttajien kanssa ostotilanteessa. Retail24 tarjoaa tähän monia tapoja kuten näytejakoja, myymälässä toteutettavia myynti-esittelyjä ja erilaisia event tapahtumia  pienistä isoihin.

Tuote-esittelyt

Tuote-esittely on tehokas tapa tarjota asiakkaalle mahdollisuus kokeilla ja löytää tuotteet.

Lue lisää

Tuotejakelut

Jakamalla tuotteita asiakkaalle lisäät loistavalla tavalla ihmisten tietoisuutta brändistä.

Lue lisää

Tapahtumat

Tapahtumien avulla voit tavoittaa oikeat kohderyhmät ja tarjota heille interaktiivista toimintaa.

Lue lisää

Sissimarkkinointi

Sissimarkkinointi tavoitteena on luoda ainutlaatuista, mukaansa tempaavaa ja ajatuksia herättäviä tempauksia.

Lue lisää

MEILLÄ ON JUURI NE OIKEAT IHMISET

Olemme onnistuneet rakentamaan aivan mahtavan valtakunnallisen kentän intohimoisista ja työtään rakastavista tekijöistä. Nämä henkilöt tekevät työtä kuluttajapinnassa tehden asiakkaan tuotteita tunnetuksi. Kokoamme asiakkaalle tiimin, joka sopii tuotteeseen ja joka saa syvempää tietoa asiakkaasta ja tuotteesta. Kehitämme jatkuvasti tekijöitämme ja luomme entistä tehokkaampia toimintatapoja.

Pystymme auttamaan asiakkaitamme myös tarjoamalla POS materiaalien suunnittelua ja tuotantoa. Yhdessä asiakkaan kanssa löydämme parhaat mahdolliset toteutustavat Activation ja Demo toimenpiteisiin.

Alapuolella löydät eri palvelumme liittyen Activation ja Demo toimenpiteisiin.

Ota meihin yhteyttä

Tuula Jukka

Manager, Demo Services
+358 40 1648857
tuula.jukka@retail24.fi

Tuula Jukka

Muut palvelut

RetailBlue tarjoaa myymälätoimintojen seurannan. Dokumentoimme tapahtuvan ja tarjoamme tosiasioihin perustuvan näkemyksen.
Ammattitaitoinen edustajakenttämme takaa parhaan mahdollisen myyntituloksen yrityksellenne. Myyntikierrokset räätälöidään yksilöllisesti yrityksenne näköisiksi, sekä tarpeidenne mukaiseksi.
Houkuttelevat hyllyt lisäävät kannattavuutta, siksi tuotteen näkyvyys ja saatavuus myymälöissä on ratkaisevin tekijä myynnin kasvun kannalta.

Ole meihin yhteydessä

* Huolehdimme yllä olevaan lomakkeeseen antamistasi tiedoista, jotta voimme tarjota sinulle parhaan mahdollisen seurannan.

uk flagdanish flagfinnish flagswedish flagnorwegian flag

Ole meihin yhteydessä

* Huolehdimme yllä olevaan lomakkeeseen antamistasi tiedoista, jotta voimme tarjota sinulle parhaan mahdollisen seurannan.