Tapahtumat

Tapahtumat

Asiakaskokemusten luominen on entistä tärkeämpää nykyajan maailmassa. Onnistuneiden tapahtumien pohjana on oikeiden kohderyhmien löytäminen ja heille mielenkiintoisten ja heitä kiinnostavien kokemusten tarjoaminen. Retail24 konseptoi, suunnittelee ja toteuttaa yhdessä asiakkaan kanssa niin pienet kuin suuretkin tapahtumat.

Tapahtuman onnistumisen kannalta oikeiden kohderyhmien identifioiminen on ensisijaisen tärkeää. Tälle kohderyhmälle tulee tarjota ainutlaatuisia elämyksiä joita he eivät unohda.

Tapahtumien järjestäminen voi olla vaativaa ja aikaa vievää. Varastointi, kuljetukset ja monet muut asiat ovat työläitä. Retail24 voi auttaa sinua kaikissa tapahtumiin liittyvissä asioissa.

Meillä on mahtava tiimi, jolla on kokemusta ja osaamista loistavien tapahtumien järjestämisestä. Ole meihin yhteydessä ja aletaan hommiin.

 

Katso video yhdestä tapahtumastamme Dolce Guston kanssa

Ota meihin yhteyttä

Tuula Jukka

Manager, Demo Services
+358 40 1648857
tuula.jukka@retail24.fi

Tuula Jukka

Asiakas referenssimme

Verso Beanit

Verso Beanit

Verso Food launched their new Beanit. Verso Food wants to do activities that get the people’s attention.

Lue lisää
Verso Beanit

Nescafé Dolce Gusto

Nordic demo NESCAFÉ Dolce Gusto

Dolce Gusto launched new models of coffee machines. Our task was to plan, produce and execute demo events for NESCAFÉ Dolce Gusto across the Nordics during one month.

Lue lisää
Nordic demo NESCAFÉ Dolce Gusto

YES!YES!YES!

YES! YES! YES!

Nestle needed help to launch and promote their new product - YES!  We got the launch in the Nordics, starting with two events in Denmark.

Lue lisää
YES! YES! YES!

Hälsans Kök

Hälsans Kök sampling at Danish food fairs

We were chosen to be a partner responsible of project management and execution of product sampling.

Lue lisää
Hälsans Kök sampling at Danish food fairs

Brand activation/demo

Tuote-esittelyt

Tuote-esittely on tehokas tapa tarjota asiakkaalle mahdollisuus kokeilla ja löytää tuotteet.

Lue lisää

Tuotejakelut

Jakamalla tuotteita asiakkaalle lisäät loistavalla tavalla ihmisten tietoisuutta brändistä.

Lue lisää

Sissimarkkinointi

Sissimarkkinointi tavoitteena on luoda ainutlaatuista, mukaansa tempaavaa ja ajatuksia herättäviä tempauksia.

Lue lisää

Muut palvelut

RetailBlue tarjoaa myymälätoimintojen seurannan. Dokumentoimme tapahtuvan ja tarjoamme tosiasioihin perustuvan näkemyksen.
Ammattitaitoinen edustajakenttämme takaa parhaan mahdollisen myyntituloksen yrityksellenne. Myyntikierrokset räätälöidään yksilöllisesti yrityksenne näköisiksi, sekä tarpeidenne mukaiseksi.
Houkuttelevat hyllyt lisäävät kannattavuutta, siksi tuotteen näkyvyys ja saatavuus myymälöissä on ratkaisevin tekijä myynnin kasvun kannalta.
Me tarjoamme asiakkaillemme erilaisia tapoja tuotteiden tuomiseksi kuluttajan tietoisuuteen. Kanssamme onnistuvat sekä maistatukset, myyntiesittelyt, näytejaot että isommat tapahtumat. Räätälöimme jokaisen tapahtuman yhdessä asiakkaan kanssa.
Tarjoamme laajan valikoiman erilaisia dislaytä , messumateriaaleja ja shop-in -shop ratkaisuja.

Ole meihin yhteydessä

* Huolehdimme yllä olevaan lomakkeeseen antamistasi tiedoista, jotta voimme tarjota sinulle parhaan mahdollisen seurannan.

uk flagdanish flagfinnish flagswedish flagnorwegian flag

Ole meihin yhteydessä

* Huolehdimme yllä olevaan lomakkeeseen antamistasi tiedoista, jotta voimme tarjota sinulle parhaan mahdollisen seurannan.